Skreddersydd forskning for din bedrift

HKP tilbyr veiledning og midler til forskning i din bedrift

På veien fram i utviklingen og veksten av en bedrift kan det dukke opp mange utfordringer. Likeså finnes det mange muligheter. Forskning kan være et nyttig verktøy for å få gjort nødvendige avklaringer, skaffe tilveie kunnskap eller få testet ut nye idéer.

Hedmark Kunnskapspark har fått i oppdrag av Fylkeskommunene i Hedmark og Oppland å være «kompetansemegler» for bedrifter i Hedmark som jobber med mat, næringsmiddelindustri, ressursutnyttelse og genetikk/bioteknologi.

Vi jobber sammen med din bedrift for å identifisere utfordringer eller muligheter som vi ser at er egnet for å undersøke nærmere. Dette kan dreie seg om alt fra for eksempel produktutvikling og prosessoptimalisering til forbrukertesting og emballasje.

Så kobler vi deg med den riktige forskeren eller det riktige forskningsmiljøet, for å få svar på akkurat det som kan hjelpe din bedrift videre. Videre hjelper vi deg også med å skrive søknaden slik at du kan få midler til å få jobben gjort.

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om tilbudet!

Kontaktperson: Brit Rønning Johansen brit@hkp.no / mobil: 97631870

Del artikkelen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kategorier: Biosmia |