Ny fabrikk gir 50 nye arbeidsplasser

Det har vært en lang prosess, og det er lenge siden tidligere daglig leder i K+ Halvor Westye Egeberg fikk henvendelsen på sitt bord. Dette er et eksempel som  viser at Hedmark Kunnskapspark arbeider med en tålmodighet og grundighet til det beste for bedriften, kommunen og innbyggerne som nå får en ny jobbmulighet. Sivaområdet sørvest i Kongsvinger er ikke lenger et område med tomme fabrikkbygninger. Det er lys døgnet rundt fylt med nye og spennende aktører som sammen med de gode eksisterende bedriftene gir stor tro på fremtiden.

SALSUS AS Bedriften ble stiftet 12. februar 2014. Styreleder er Jan Erik Dæhli. Største aksjonær, ifølge næringslivets informasjonstjeneste Proff.no, er À La Carte Produkter AS, der daglig leder Bela Szabo er største aksjonær. À La Carte Produkter er leverandør av råvarer til grossister, matvarebutikker og spesialforretninger. Salsus AS skal produsere supper og sauser til det samme markedet.

 

Del artikkelen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kategorier: Nyhet |