Regjeringens bioøkonomistrategi er lansert

Den nasjonale bioøkonomistrategien styrker satsingen på bioøkonomisenteret BioSmia
Regjeringen la i dag frem sin nasjonale strategi for bioøkonomi «kjente ressurser – uante muligheter». Denne er viktig for Hedmark og Innlandet da vi har en stor andel av Norges landbaserte biologiske ressursgrunnlag, og en rekke aktører innen biobasert næringsliv. Innlandet har mulighet til å ta en sentral rolle i videreutviklingen av bioøkonomien i det grønne skiftet. Les hele pressemeldingen fra HKP
Susanne Vindju i Graminor

Susanne Vindju i Graminor

NRK besøkte Graminor (fra 05:23) og Hedmark Kunnskapspark i forbindelse med lanseringen av regjeringens bioøkonomistrategi.

Erling Behrens (group leader Hamar FRP), Knut Fangberget (Varaordfører Hamar Høyre), Gunnar Gundersen (stortingsrepresentant Hamar Høyre), Frank Larsen (Adm. Dir. Hedmark Kunnskapspark), Dag Arnesen (Kommunikasjonssjef Hedmark Kunnskapspark), Linn Dybdahl (prosjektleder Heidner/Hedmark Kunnskapspark), Anders Øfsti (Klyngeleder Heidner/Hedmark Kunnskapspark)

Erling Behrens (Hamar FRP), Knut Fangberget (Varaordfører Hamar Høyre), Gunnar Gundersen (stortingsrepresentant Høyre), Frank Larsen (Adm. Dir. Hedmark Kunnskapspark), Dag Arnesen (Kommunikasjonssjef Hedmark Kunnskapspark), Linn Dybdahl (prosjektleder Heidner/Hedmark Kunnskapspark), Anders Øfsti (Klyngeleder Heidner/Hedmark Kunnskapspark)

Del artikkelen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn